نوشته شده توسط : ن ,ک
حمله به شیعه در پایان‌نامه‌های وهابی

 

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی بیان داشت: یکی از معضلات پژوهشی کمبود نوآوری، کپی برداری و گرته برداری های غیر اصولی است.    

حجت الاسلام بهروز محمدی منفرد، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفت و گو با رسا بیان داشت: باید ظرفیت های پژوهشی اولویت بندی شود و موضوعات بر اساس درجه اهمیت تقسیم بندی شود.

وی بیان داشت: باید پایان نامه‌های حوزوی در دو شاخه بنیادی و کاربردی تقسیم شود و در هر دو شاخه به قوت پیگیری شود.

این محقق علوم اسلامی بیان داشت: امروز موضوعات کابردی که در صحنه اجتماع بروز و ظهور دارد همچون عرفان‌های نوظهور و شیطان پرستی که در بین جوانان در حال رواج است،از این رو چنین موضوعاتی باید به موضوعات درجه یک تحقیقات حوزویان مبدل شود.

وی با بیان اینکه در سطح چهار حوزه، پایان نامه باید راهگشا باشد، گفت: نظریه پردازی و یا نقد نظریه‌ای که در جامعه مشکل فکری یا عملی ایجاد کرده است، رسالت پایان نامه های مقطع دکتری است.

این پژوهشگر حوزه علمیه قم با بیان اینکه امروز جوامع علمی وهابی، نقد شیعه را متمرکز بر رساله نویسی کرده‌اند، گفت: پایان‌نامه نویسی از آنجا که یک کار علمی عمیق است می تواند اثر‌گذاری بالایی داشته باشد.

وی بیان داشت: با آنکه پایان نامه هایی همچون «نص فی الامامه عند الشیعه» از سوی وهابیت نوشته می‌شود و تمامی نصوص شیعه در باب امامت زیر سوال می رود، اما ما به این حوزه‌های پژوهشی روی خوش نشان نمی‌دهیم.

این کارشناس فلسفه اخلاق گفت: یکی از معضلات تحقیق در بین ما، کمبود نوآوری و کپی برداری و گرته برداری های غیر اصولی است.

وی بیان داشت: البته نوآوری و ابتکار علمی بسیار دشوار است و در مقالاتی که در Iss پذیرفته می شود در حدود چهار صفحه نوآوری دیده می شود.

این استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: ضعف در بیان تقابل ها و شفاف سازی نقاط اختلاف بین نظریه‌های علمی، از مشکلات رایجی است که در پژوهش ها دیده می‌شود.

وی بر نقد سالم و علمی در پژوهش تاکید کرد و گفت: سکولاریزم یک مساله بیرون دینی است که نمی‌توان با استفاده از ادبیات درون دینی همچون آیات قرآن آن را نقد کرد.

حجت الاسلام محمدی منفرد اذعان داشت: متاسفانه مقاله هایی دیده می شود که اصل موضوع آن اشتباه است مانند مقاله فلسفه اخلاق در قرآن که ریشه آن ضعف در موضوع شناسی و مساله شناسی است.

 



:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
شریعتمداری:سران فتنه را دعا کنید!

 

کیهان در سرمقاله امروز خود به قلم حسین شریعتمداری نوشت:


* شاید تعجب کنید ولی شواهد و قرائن موجود به وضوح حکایت از آن دارند که حرکت انقلابی مردم مسلمان تونس و سرانجام غرورآفرین آن یعنی فرار «بن علی» رئیس جمهور دیکتاتور و دست نشانده آمریکا از تونس نمی تواند با شکست سنگین و حقارت آمیز مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس در فتنه ۸۸ بی ارتباط باشد. می پرسید چرا؟! بخوانید و خودتان قضاوت کنید.

* تمامی رسانه های غرب- بدون استثناء- در تحلیل ها و گزارش های خبری خود از فتنه، تاکید می کردند که فتنه گران خواستار سرنگونی و فروپاشی جمهوری اسلامی و برقراری یک حکومت لائیک در ایران هستند و با استناد به اظهارات موسوی و خاتمی و کروبی و با اشاره تصویری به رخدادهایی نظیر اهانت به ساحت مقدس حضرت امام حسین(ع)، پاره کردن تصویر مبارک حضرت امام(ره)، شعار به نفع آمریکا و اسرائیل در روزهای ۱۳ آبان و قدس، شعار «مرگ بر اصل ولایت فقیه»! و نیز، با پخش پی درپی سخنان موسوی و خاتمی و کروبی، از جمله بیانیه موسوی که اهانت کنندگان به امام حسین علیه السلام را «مردمان خداجوی»! نامیده بود و صدها نمونه دیگر از این دست واقعیت فتنه را که مقابله آشکار با اسلام و انقلاب و امام و رهبری بود، معرفی می کردند.

* اکنون خودتان را به جای ملت های مسلمان منطقه، از جمله مردم مسلمان تونس، مصر، اردن، الجزایر، عربستان و... بگذارید. چه تصوری از ماجرا دارید؟ آیا غیر از این است و به یقین، چنین است و تصوری برخاسته از واقعیت ها نیز هست که تمامی دشمنان بیرونی جمهوری اسلامی ایران و دنباله های ریز و درشت داخلی آنها با مدیریت مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس و حمایت سراسری اتحادیه اروپا و سران خودفروخته برخی کشورهای منطقه به مقابله با ایران اسلامی برخاسته اند و محو و نابودی حاکمیت اسلام در این کشور را نشانه رفته اند. آیا ملت های مسلمان می توانند تصور دیگری داشته باشند؟ به یقین، پاسخ منفی است و این تصور با واقعیت نیز انطباق کامل دارد.

* حالا به آسانی می توانید حدس بزنید که وقتی خبر شکست قطعی و مفتضحانه فتنه ۸۸ به گوش ملت های مسلمان منطقه رسید، چه تصوری از ماجرا و چه تصویری از ایران اسلامی در باورهای آنان شکل گرفته است؟ آیا جز این است که ملت های مسلمان منطقه به وضوح دریافته اند که تمامی قدرت های استکباری با آنهمه یال و کوپال! و با بهره گیری از تمامی ظرفیت و توان خود، در مقابل ایستادگی برخاسته از ایمان ملت مسلمان ایران و پیوند عاشقانه و الهی آنان با رهبر انقلاب، نه فقط کاری از پیش نبرده اند، بلکه با شکستی سخت و سنگین روبرو شده و سیلی جانانه و آبداری دریافت کرده اند؟

*شیمون پرز؛ فتنه گران را «سربازان رژیم صهیونیستی می دانست که به نمایندگی از اسرائیل با جمهوری اسلامی ایران درگیر شده اند»! نتانیاهو؛ با صراحت اعلام می کرد؛ «اصلاح طلبان بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران هستند»! اوباما؛ اطمینان می داد که حمایت از فتنه گران را یکی از اهداف استراتژیک آمریکا در منطقه می داند! نکته درخور توجه آن که رسانه های یاد شده، اظهارات حمایتی مقامات آمریکایی و اروپایی و اسرائیلی را در بیشتر بخش های خبری خود تکرار می کردند. و از سوی دیگر؛ سران و عوامل فتنه و پیاده نظام آنها، ابتدا در آشوب های خیابانی و سپس در فضای سایبری گزاره های دیکته شده مثلث آمریکا، انگلیس و اسرائیل را فریاد می زدند و بسیاری از دست اندرکاران اصلی فتنه بعد از آشکار شدن نشانه های ناکامی و یا پس از شکست قطعی فتنه ۸۸ به آمریکا، انگلیس و بعضا به اسرائیل گریختند و صدها نمونه و سند دیگر از این دست که فقط فهرست آن نیز مثنوی هفتاد من کاغذ است.

*شبکه تلویزیونی بی بی سی، در بخش بین المللی و انگلیسی زبان خود - BBCWORLD- ابتدا این سؤال را مطرح می کند که «آیا تونس و فرار رئیس جمهور آن، سرمشق سایر کشورهای عربی خواهد شد؟» و سپس در تحلیلی پیرامون این رخداد، می گوید «مردم تونس با بیرون کردن «بن علی» پیامی هم برای سران بقیه کشورهای عربی داشتند، سرنوشتی مشابه».
سران و مقامات بلندپایه آمریکایی و اروپایی نیز، در اظهارنظرهای مشابهی نگرانی عمیق خود از سقوط رژیم بن علی در تونس را اعلام داشته و ابراز نگرانی می کنند که ایران اسلامی، سرمشق مردم در کشورهای عربی منطقه باشد و...
و این رشته اگرچه سر دراز دارد ولی تا همین جا به یقین شما نیز با نگارنده اشتراک نظر دارید که حماقت آمریکا و انگلیس و اسرائیل و سران فتنه نعمت بزرگی بوده است. نبوده؟!

 

 



:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

اخراج گسترده اساتید دانشگاه مخالف داروینیسم،در غرب

آن ها مجبورند که از داروینیسم به شدت حمایت کنند و حتی دکتر ها و دکترین علمی را از میان بردارند که به اهداف آخرالزمانی خود که همان حکومت شیطان است برسند. اما تحولات اخیر در جهان خبر از اتفاقات بزرگی میدهد که انشاءالله به قیام جهانی امام مهدی (عج) منجر خواهد شد .

نمایش عکس در اندازه  واقعی


 


 

میتوان گفت که اگر جهان به خدا ایمان بیاورد بنابر این تمام بنیان ها و تفکراتی که غرب برای ادامه حیاتش چیده است به یک باره نابود میشود . آنان حتی این گونه به مردمان خویش القا میکنند که موجودی به نام شیطان وجود ندارد . حتی در کلیسای شیطان پرستان هم گفته میشود که ما شیطان را به عنوان یک نیروی بد قبول داریم نه یک موجود. باز هم اگر آنان اعلام کنند که شیطان وجود دارد؛ مردم به نیروی خوب هم که همان خدای یکتاست ایمان میآورند. 

در نظرسنجی که چند ماه پیش یکی از رسانه های غربی گرفت 80% مردم آمریکا به موجودی به عنوان شیطان اعتقاد ندارند. حتی حدود 2 چهارم آمریکایی ها به جنگ آرماگدون (جنگ رستاخیر /جنگ آخرالرزمان به بیان اوانجلیست ها) ایمان دارند

بنابر این آن ها مجبورند که از داروینیسم به شدت حمایت کنند و حتی دکتر ها و دکترین علمی را از میان بردارند که به اهداف آخرالزمانی خود که همان حکومت شیطان است برسند. اما تحولات اخیر در جهان خبر از اتفاقات بزرگی میدهد که انشاءالله به قیام جهانی امام مهدی (عج) منجر خواهد شد . 

 

این مستند در راستای نشان دادن عدم آزادی بیان در ایالات متحده آمریکاست . پروفسورهایی که به خاطر اعلام این که در پشت این دنیا یک تفکر هوشمند (یک خالق) قرار دارد ؛ از دانشگاه اخراج شده اند و به آنان برچسب تروریست فکری زده شد. و این افراد تقریبا دیگر نمیتوانند در مراکز رسمی فعالیت کنند. 

داروینیسم، بنیانی است که دانشگاه های غربی و نظام آموزش مقدماتی آمریکا و به آن تکیه کرده و مبنای وجودی جهان میداند. بنابر این هر استادی که داروینیسم را رد کندو بیان کند که در پشت این جهان یک تفکر هوشمند قرار دارد از دانشگاه اخراج میشود . این هم از آزادی بیان غربی!!!



:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

بي‌بي‌سي:فرح به سرشاه قسم خورد

 
رسانه انگليسي اعلام كننده اسم رمز كودتا در 2 مرداد 1332، گزارشي نوستالژيك درباره فرار محمدرضا پهلوي و همسرش از ايران و پيروزي ناگزير انقلاب اسلامي منتشر كرد.

رسانه انگليسي اعلام كننده اسم رمز كودتا در 2 مرداد 1332، گزارشي نوستالژيك درباره فرار محمدرضا پهلوي و همسرش از ايران و پيروزي ناگزير انقلاب اسلامي منتشر كرد.
سايت بي بي سي در اين مطلب كه به قلم يكي از همكاران فراري روزنامه زنجيره اي شرق تهيه شده، هرچند ادعا مي كند قضاوت درباره محمدرضا پهلوي ميان خوب و بد نوسان دارد! اما در عين حال اذعان مي كند «اگرچه انقلاب ايران در سالي به وقوع پيوست كه بالاترين رقم تورم را در ميان سالهاي سلطنت پهلوي داشت اما آنچه ميليون ها ايراني انقلابي شعار مي دادند، رنگ و بوي اقتصادي نداشت. شعار نان، آزادي و برابري كه بيشتر از سوي نيروهاي چپ مسلح به ميان جمعيت انقلابي آمد به سرعت محو شد و جاي خود را به شعار برقرار باد حكومت اسلامي داد.»


بي بي سي با اشاره به روز فرار شاه و فرح از ايران مي نويسد: خدمه گريه مي كردند. فرح به رئيس تشريفات (كامبيز آتاباي) گفت «به سر اعليحضرت، برخواهيم گشت، شما همين جا بمانيد و همه چيز را حفظ كنيد.»
اولين كسي كه به اين جمله ها اعتمادي نداشت خود فرح بود. از همان پاييز سال 57 خدمه و كاركنان كاخ هر روز كمتر مي شدند، يا سيل انقلاب آنها را مي برد و يا از كاخ لرزان نياوران زودتر از شاه فرار كرده بودند. فرح مي دانست كه اين خروج مانند سال 1332 نيست و بازگشتي ندارد. شاه جوان سال كودتا، بختش بلند بود كه آمريكا و بريتانيا همدست شدند و در ميانه آشوب حزب توده و پاشيدن اتحاد محمد مصدق و ابوالقاسم كاشاني و دلسردي مردم بعد از سي ام تيرماه، دوباره به تاج و تخت بازگشت. اين بار اما آمريكايي ها هم مانده بودند كه با سيل بي وقفه و غيرمنتظره انقلاب ايران چه بايد كرد. كاخ سفيد با نظرات متضاد «زبيگنيو برژنسكي» مشاور امنيت ملي و «سايروس ونس» وزير خارجه به سرگيجه اي رسيده بود كه دست جيمي كارتر، رئيس جمهور را در هر تصميمي مي لرزاند.
نويسنده بي بي سي همچنين با اشاره به تظاهرات عاشوراي پيش از پيروزي انقلاب نوشت: پاييز سال 57 خورشيدي عملا تهران در دست انقلاب بود. تظاهراتهاي ميليوني تاسوعا و عاشوراي سال 57 كه خود شاه از فراز و با هلي كوپتر نظاره اش كرد، روح پهلوي دوم را كه بعدها معلوم شد از بيماري لاعلاج سرطان رنج مي برده، درهم كوبيد. اين پاشيدگي رواني البته در جان شاه انقلاب زده كه مرداد سال 59 درگذشت، به پايان نرسيد. خاندان پهلوي ميراث دار سرگيجه هايي بودند كه از شب فرار 26ديماه مانده بود، ليلا پهلوي ده سال پيش با خودكشي خود را رهانيد و عليرضا پهلوي يك ماه پيش راه خواهر رفت و به خودكشي تن داد. سلطنت پنجاه ساله پهلوي، يكساله بر باد رفت. شورش ديماه سال 56 از ميان طبقاتي كه بوركراسي پهلوي تا لحظه سقوط، شناختي از زير و بمشان نداشت، برخاست و به انقلاب رسيد.


بي بي سي اضافه مي كند: «بسياري از هواداران سلطنت پهلوي كه حالا به خاطره سر مي كنند، معتقدند كه شاه ايران بايد با شورش سال 57 قاطعانه برخورد مي كرد و از هيچ گونه خونريزي نمي هراسيد. اين تحليل البته به هيچ روي در روزهاي تاريخي سال 57 شدني نبود.»
خاطرنشان مي شود راديو بي بي سي در شب كودتاي 28 مرداد به جاي عبارت هميشگي «اكنون نيمه شب است» عبارت «اكنون دقيقا نيمه شب است» را پخش كرد و بعدها براساس اسناد منتشره معلوم شده كه طبق هماهنگي سازمان سيا و ام آي 6 انگليس، تكرار عبارت اخير به معناي دستور آغاز كودتا به كودتاچيان در ايران بوده است.

كيهان

 



:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 پرچم ونقشه ايران روي سايت فلوريدا

 

سايت متعلق به يك شهر كوچك ساحلي در فلوريدا آمريكا از سوي هكرهايي كه ادعا مي شود ايراني هستند هك شده است.

به گزارش عصر ايران و به نقل از شبكه فاكس نيوز آمريكا سايت شهر كوچك " هيلسبورو " و جامعه ميامي شمالي آمريكا در هفته گذشته هك شده است.

بنا به اعلام گردانندگان اين سايت اين سايت در هفته گذشته هك شد ولي مديران سايت موفق شدند روز جمعه مشكل را حل كنند ، اما هكرها بار ديگر اين سايت را از روز شنبه هك كردند.

اين سايت متعلق به شهر كوچك ساحلي هيلسبورو است . هكرها نقشه و پرچم ايران را روي سايت قرار داده اند و بر روي نقشه ايران نوشته اند MCSM Iran Hacking""

مسئولان اين سايت اعلام كرده اند كه هنوز نمي دانند كه آيا هك اين سايت از سوي هكرهاي آمريكايي بوده و براي شوخي پرچم و نقشه ايران را روي سايت قرار داده اند يا اينكه هكرها واقعا ايراني بوده اند.

گفتني است هم اكنون (روز چهارشنبه ۱۹ ژانويه ) مشكل اين سايت حل شده و اين سايت در دسترس كاربران قرار گرفته است.

 


:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

واكنش آمريكا به دستگيري زن آمريكايي درايران

 

وزارت امور خارجه آمريكا در واكنش به دستگيري يك زن آمريكايي كه به اتهام جاسوسي در مرز ايران-ارمنستان دستگير شد اعلام كرد كه هيچ اطلاعاتي در اين زمينه ندارد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، "فيليپ كرولي " سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا گفت: ما هيچ اطلاعاتي نداريم تا اين رويداد را تاييد كنيم.

زن آمريكايي ۵۵ ساله‌اي به نام "حال تالايان " كه در بين دندان‌هاي خود تجهيزات جاسوسي (ميكروفون) كار گذاشته و بدون ويزا از ارمنستان وارد ايران شده بود، توسط ماموران امنيتي بازداشت شد.

كرولي در عين حال گفت كه ما با مقامات ارمنستان و سوئيس (حافظ منافع آمريكا در تهران) تماس گرفتيم و نه ايران و نه ارمنستان هيچ سابقه‌اي از عبور يك شهروند آمريكايي يا تلاش براي عبور از مرز ايران-ارمنستان گزارش نداده‌اند.

مقامات ارمنستان پيش از اين اعلام كرده بودند كه كسي با نام فوق وارد ارمنستان نشده است.

اين زن آمريكايي ۵۵ ساله در حالي بدون ويزا از خاك ارمنستان وارد ايران شده بود كه در بين دندان‌هاي خود تجهيزات فني جاسوسي (ميكروفون) كار گذاشته بود و توسط مأموران امنيتي دستگير شد.

اين جاسوس آمريكايي بعد از دستگيري توسط ماموران امنيتي كشورمان مدعي شد كه اگر جمهوري اسلامي ايران او را به ارمنستان تحويل دهد، توسط نيروهاي امنيتي اين كشور كشته مي‌شود.


:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

مقایسه ترکیه با ایران در آستانه انقلاب اسلامی

دویچه وله - آویگدور لیبرمن، وزیر امورخارجه اسراییل شرایط کنونی ترکیه را یاد‌آور وضعیت ایران در آستانه انقلاب ۵۷ دانست.

به گفته لیبرمن قطع روابط دوستانه میان ترکیه و اسراییل گناهی است که متوجه‌ی سیاست‌های آنکارا می‌شود.

آویگدور لیبرمن، وزیر امورخارجه اسراییل در مقاله ای در روزنامه "جروزالم پست" با عنوان "ما نمی‌خواهیم کیسه بوکس ترکیه باشیم" می‌نویسد که اسراییل مایل به «گفت‌وگویی صریح و صادقانه» با احمد داوداوغلو، همتای ترک خود است. به گفته لیبرمن اتحاد ترکیه و اسراییل می‌تواند دوباره تجدید و از سر گرفته شود.

پیشتر وزیر امورخارجه راست‌گرای اسراییل درباره شکستن محاصره دریایی نوار غزه توسط کشتی‌های‌کمک‌رسانی ترکیه مدعی شده بود که این اقدام ریشه در مواضع اسلام‌گرایانه رهبران سیاسی ترکیه دارد.

لیبرمن در این مقاله تصریح می‌کند که «تغییرات یکجانبه در مناسبات دو کشور ناشی از اقدامات آگاهانه ما نبوده، بلکه باید به عنوان نتیجه سیاست داخلی ترکیه قلمداد شود».

لیبرمن می‌افزاید: «متاسفانه رخدادهای اخیر در ترکیه یاد‌‌آور انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ میلادی به رهبری آیت‌الله روح الله خمینی در ایران است. ایران پیش از انقلاب یکی از متحدان نزدیک اسراییل محسوب می‌شد و مناسبات دو کشور در عرصه‌ی دولتی و مردمی بسیار مطلوب بود».

 


 



:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

سند تازه از شرافت سران فتنه!
وزير صهيونيست رژيم پهلوي و قائم مقام حزب رستاخيز مي گويد: جنبش سبز، سران خود را كه از درون جمهوري اسلامي بودند تغيير داده و ساخته است بنابراين از نگاه ما اشكال اساسي در آنها ديده نمي شود!

داريوش همايون مدتي سخنگوي دولت جمشيد آموزگار هم بود و به اعتبار ميزان سرسپردگي به رژيم ديكتاتوري و كودتاي پهلوي، به قائم مقامي حزب شاه ساخته رستاخيز منصوب شد. وي كه طي چند ماه اخير چندين بار از فتنه گراني چون موسوي و كروبي و خاتمي با ذكر نام ستايش و حمايت كرده، در مصاحبه با سايت ضدانقلابي تهران ريويو مي گويد: جنبش سبز توانست سران خود را كه از درون رژيم برخاستند، با اين كه بسيار سنتي هم بودند، تغيير دهد و بسازد. جنبش سبز در جناح به اصطلاح اصلاح طلب نفوذ كرد كه توانست آن آبروريزي ها را براي رژيم راه بيندازد. البته به سران جنبش، رهبران نمي گويند، بلكه مي گويند راهبران]![ حتي خود آنها هم مي گويند ما رهبر جنبش سبز نيستيم. من اشكال اساسي در رفتار و گفتار سران جنبش سبز در داخل ايران نمي بينم. وقتي از بيرون به اينها نگاه مي كنم مي بينم كه آنها نسبت به بسياري از كساني كه در بيرون ادعاي رهبري دارند يا ديگران سعي مي كنند از آنها رهبر جنبش بسازند، انحرافات بسيار كمتري دارند.
سانسورچي ارشد رژيم طاغوت با بيان اين كه فتنه سبز «سعي كرده دو طيف مذهبي و سكولار را به هم نزديك كند» مي گويد: به نظرم گروه هاي اپوزيسيون فعال در خارج كشور از اين مسائل دور هستند و خيلي متوجه اين قضيه نيستند كه ما با چه نيروهايي و چه كساني در داخل ايران سروكار داريم. ما بيروني ها حرف هايي مي زنيم اما اين حرف ها ممكن است با گفتمان درون ايران سنخيت نداشته باشد. ما بايد با تفاهم بيشتر به سران جنبش در داخل نگاه كنيم تا سران جنبش سبز بتوانند هم رژيم را به چالش بكشند و هم توانايي مصالحه و سازگار شدن با عناصر مختلف را كه مي توانند به ما خدمت كنند، داشته باشند.
اين سلطنت طلب مدعي جمهوري خواهي در عين حال درباره احتمال بازگشت سلطنت به ايران و پهلوي بودن يا نبودن آن گفت: تنها احتمالي كه براي برقراري پادشاهي هست، همين پادشاهي پهلوي با سابقه ۵۷ ساله است. اگر خانواده پهلوي را كنار بگذاريم، پادشاهي تمام است ديگر. معني ندارد ما شخص ديگري را بتراشيم به عنوان پادشاه، چون خانواده پهلوي هست.



:: بازدید از این مطلب : 151
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

مسافر روحاني نماي كنفرانس برلين فاش كرد آيت الله العظمي گلپايگاني(ره) در فتنه گري ۳۱سال پيش سيدكاظم شريعتمداري عليه حضرت امام خميني و نظام اسلامي، دست رد به سينه وي زده و با وي به مخالفت پرداخته است.
به گزارش جهان به نقل از کیهان حسن يوسفي اشكوري از مسافران كنفرانس برلين در سال ۱۳۷۹ بود. وي كه اكنون در خارج كشور اقامت دارد، اقدام به كشف لباس كرده و با حلقه لندن همكاري مي كند. يوسفي اشكوري ضمن نقل خاطره اي، به ماجراي مخالفت آيت الله العظمي گلپايگاني (رضوان الله تعالي) با عملكرد فتنه آميز سيدكاظم شريعتمداري پرداخت.

سيدكاظم شريعتمداري هرچند كه جزو مراجع تقليد به شمار مي رفت اما به اعتبار جاه طلبي و حسادت به حضرت امام خميني و همچنين پيوند برخي اطرافيانش (از جمله پسرش سيدحسن) با لانه جاسوسي آمريكا و سلطنت طلبان، نهايتا در جبهه ضدانقلاب قرار گرفت. گروهك حزب خلق مسلمان كه به نام سيدكاظم شريعتمداري راه اندازي شده بود، به سفارش سفارت آمريكا كودتايي را ترتيب داد اما اين كودتا به سرانجام نرسيد. با اين وجود حزب خلق مسلمان تا مدتها مشغول آشوبگري و اردوكشي خياباني در تبريز بود.

يوسفي اشكوري در بيان خاطره خود، در سايت جرس مي نويسد: «حدود ۲۰سال پيش روزي در محضر مرحوم استاد محمدتقي جعفري تبريزي بودم. سخن از ماجراهاي دوران انقلاب و تحولات حوزه قم بود و به مناسبت يادي از ماجراي آيت الله شريعتمداري و اختلافات آن زمان به ميان آمد. ايشان گفتند در همان سال ۵۸ (احتمالا به دليل تبريزي بودن ايشان) برخي دوستان در تهران از من خواستند كه به قم بروم و با آيت الله شريعتمداري ديدار و گفتگو كنم. شايد كمكي به حل مشكل بكند.

آقاي جعفري مي گفت با اصرار فراوان دوستان، من هم پذيرفتم و به قم رفتم. اما در قم پيش از ديدار با آيت الله شريعتمداري به ديدن آيت الله گلپايگاني رفتم تا در همين زمينه تبادل نظر و مشورت بكنم. مي گفت آيت الله گلپايگاني به من سفارش كرد كه از اين اقدام صرفنظر كنم چرا كه بي فايده است. آنگاه آيت الله گلپايگاني افزود كه من چند بار به آقاي شريعتمداري گفته ام: من و شما چه مي گوييم و چه كاره ايم؟ هرچه هست اين «سيد» (آيت الله خميني) است و بار انقلاب بر دوش اوست. اگر او امروز بخواهد خود را كنار هم بكشد، بي فايده است و مردم قبول نمي كنند؛ زيرا بدون ايشان هيچ مشكلي حل نمي شود، ما هم بايد كمك كنيم، اما او- آيت الله شريعتمداري- گوش نمي كند. آقاي جعفري گفت كه من هم منصرف شدم و بازگشتم.»


:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 


سران فتنه دیگر در بین مردم جایی ندارند

آیت الله خاتمی با تأکید براین که فتنه گران باید دست از تحلیل های نادرست خود بردارند، تصریح کرد: سران فتنه باور کنند که ستاره بخت آنها به طور کامل افول کرده و دیگر در بین مردم جایی ندارند چون این ملت از آنها بیزار هستند.

آیت الله خاتمی با تأکید براین که فتنه گران باید دست از تحلیل های نادرست خود بردارند، تصریح کرد: سران فتنه باور کنند که ستاره بخت آنها به طور کامل افول کرده و دیگر در بین مردم جایی ندارند چون این ملت از آنها بیزار هستند.
به گزارش رسا، آیت الله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران، روز گذشته در جمع اعضای هیأت نظارت برانتخابات استان مازندران در حسینیه عاشقان کربلای ساری، جریان فتنه سال گذشته در کشور را کودتایی مخملی علیه نظام اسلامی و ولایت دانست و گفت: بصیرت و هوشیاری ملت ولایت مدار ایران اسلامی و همچنین هدایت های عالمانه مقام معظم رهبری فتنه های سال گذشته را خنثی کرد.
وی، بصیرت را کشتی نجات در دوران فتنه دانست و افزود: تنها با بصیرت و تبعیت محض از ولایت فقیه می توان در برابر توطئه های دشمنان نظام اسلامی ایستادگی کرد.
امام جمعه موقت تهران با بیان این که در طول ده سال گذشته در کشورهای اطراف ده کودتای مخملی روی داده است، خاطرنشان کرد: فتنه ای که در کشور ما اتفاق افتاد نتیجه کینه توزی دیرینه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به این که تنها در یک نگاه سطحی به حوادث فتنه می توان حق را از باطل تشخیص داد، بیان داشت: متأسفانه در این فتنه انسان هایی ساده اندیش از سوی استکبار جهانی برای ادامه فتنه در کشور به خدمت گرفته شدند.
آیت الله خاتمی ادامه داد: در طول انقلاب اسلامی بی سابقه بود که رییس جمهور آمریکا از سران جریان فتنه به نام یاد کرد که این نشان دهنده حمایت سلطه گران از جریان فتنه در داخل کشور بود.
وی با اشاره به این که جریان های ضد انقلاب اعم از کمونیست و سلطنت طلب در فتنه سال گذشته دست به دست هم داده بودند تا زمینه براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را فراهم کنند، خاطرنشان کرد: گروه های ضد انقلاب در طول دوران پس از انقلاب اسلامی هموراه با ظهور برخی گروه های معاند به دنبال ضربه زدن به نظام و همچنین تضعیف جایگاه ولایت فقیه در ایران اسلامی بودند.
امام جمعه موقت تهران، با برشمردن سه فضای حق، باطل و فتنه به تبیین هر یک از مسائل پرداخت و بیان داشت: باید حق و فضای حاکم بر آن را تقویت کرد چون اگر جریان حق یاری نشود حکومت اسلامی نیز نمی ماند پس باید با همه وجود و توان نظام اسلامی را تقویت و حمایت کرد.
آیت الله خاتمی با اشاره به این که خوشبختانه نظام اسلامی در سایه حمایت های ملت ایران هر روز شکوفاتر می شود، ادامه داد: این ملت در نهم دی سال گذشته نشان دادند که همواره پشتیبان نظام اسلامی هستند.
وی همچنین به تبیین فضای باطل پرداخت و گفت: در یک فضای باطل یک کف وظیفه و سقف وظیفه داریم که در این فضا تنها حکومت باطل نیست بلکه جو حاکم نیز باطل است.
امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنان خود به فضای فتنه اشاره کرد و افزود: روان ترین تعریف از فضای فتنه فضایی که باطل لباس حقانیت می پوشد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که فتنه گران در طول یک سال گذشته بیشترین جفا را به امام راحل و مقام معظم رهبری داشتند، گفت: خوشبختانه با تدابیر عالمانه مقام معظم رهبری و هوشیاری ملت ایران توطئه های فتنه گران راه به جایی نبرد و آنها همه تلاش خود را به کار بردند تا با طرح شعارهایی نظیر حقوق ملت و انتخابات آزاد برنامه های خود را عملی کنند که با شکست مواجه شدند.
آیت الله خاتمی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید براین که فتنه گران باید دست از تحلیل های نادرست خود بردارند، تصریح کرد: سران فتنه باور کنند که ستاره بخت آنها به طور کامل افول کرده و دیگر در بین مردم جایی ندارند چون این ملت از آنها بیزار هستند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که جریان فتنه سال گذشته ریشه های آنها به روزهای آغازین انقلاب اسلامی ایران باز می گردد، بیان داشت: این فتنه باز شدن عقده های دیرینه سران فتنه بود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به این که از دهه سی تا سال 57 چند جریان به اصطلاح مذهبی در ایران شکل گرفت، ادامه داد: این جریان های کمونیستی، مارکسیستی، حزب توده و فدائیان خلق بودند اما هیچ جایگاهی در میان مردم پیدا نکردند.
آیت الله خاتمی ادامه داد: جریان ملی مذهبی ها نیز در برهه از زمان با سواد بسیار اندک و معلومات کم به میدان آمدند و خودشان را از روحانیت بالاتر می دانستند و حتی خیلی تواضع هم به خرج می دادند و می گفتند ما مثل روحانیت هستیم و به امام معتقد نبودند و یک روز هم حتی به ولایت فقیه معتقد نبودند.



:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 


گروهك هاي فعال در فضاي مجازي در كنار بد و بيراه هاي گاه و بي گاه به دست اندركاران ناتوان فتنه ۸۸، استدلال هاي جالب ي  درباره حمايت شيادانه خويش از اين افراد مطرح مي كنند.

 
يكي از اين عناصر گروهكي در توجيه حمايت از ميرحسين موسوي در بالاترين نوشت: دوستي درباره ۸ سال نخست وزيري موسوي در دوره خميني اعتراض دارد. من نمي دانم چرا من و شما بايد وقتمان را صرف گناه و صواب ]ثواب[ موسوي بكنيم. اين موضوع «به موقع خودش» (تاكيد مي كنم: به موقع خودش) توسط اشخاص حرفه اي رسيدگي خواهد شد و به موقع خود اهميت زيادي دارد. اما در حال حاضر حمايت از او هيچ ضرري براي اپوزيسيون ندارد بلكه استفاده قابل توجهي هم خواهد داشت. ما او را به عنوان يك نردبان مي خواستيم، چه در انتخابات پيروز مي شد و چه حالا كه پيروز نشده. همه با اين جمله معروف آشناييم؛ انتخاب بد به جاي بدتر. مي پرسند چرا اين قدر به موسوي و دور و بري هايش دل بسته ايد؟ ما كي گفتيم به موسوي و امثالهم دل بسته ايم؟ ما در راستاي اهداف خودمان حركت مي كنيم و به نتيجه ساده و روشن استفاده (حمايت) كردن از موسوي مي رسيم.

يكي ديگر از همين عناصر ضدانقلاب هم درباره حمايت از كروبي، ضمن دست انداختن وي نوشت: البته كه ما نبايد انتظار خاصي از انتخابات و رئيس جمهور داشته باشيم ولي به قول موسوي در انتخابات رفته بوديم واسه انتخاب ميان بد و بدتر. بدهاي من! مثل خيلياي ديگه موسوي بود و كروبي. از شيخ نمي شد گذشت به خاطر جرئتش. خيليا مي گفتن از اين آدم آبي گرم نمي شه. اصلا اگر انتخابم بشه شايد عمرش به گرفتن حكم تنفيذ قد نده. خيليها مسخره مي كردن مي گفتن وسط مناظره ها خوابش مي بره. حقيقتش خودمم جزو اون خيليها بودم. آخه خيلي پير بود. ما هم كه منتظريم يه نفر سوتي بده يا يه حركت خاص انجام بده و تا سرحد مرگ دستش بندازيم. اما روز موعود هم رفتم بهش راي دادم ولي به كسي نگفتم. از سوژه شدن مي ترسيدم. تا اين كه ماجراهاي بعد انتخابات پيش اومد خيليها كه هارت و پورت مي كردن. دونه دونه رفتن كنار. فقط مهندس موند و شيخ شجاع قصه ما. شيخ هنوز محكم و استوار سر موضع خودش ايستاده. حتي به نظرم تو صف مبارزه خيلي جلوتر از مهندس بوده. من به همين خاطر به او راي دادم.



:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

موضع‌گيريهاي نفر پنجم انتخابات 88 در رابطه يا شكستن   فضاي سنگين حاكم بر جريان فتنه را پس از 9 دي ارزش چنداني براي بخورد ندارد لذا وي به همراه زهرا رهنورد  فعلاً نقش جاده صاف كن را بازي كردند تا براي موضع‌گيري فتنه‌گر اصلي داخل كشور  فضاسازي لازم را انجام دهند.
 
 
 
 
 
 

 


 

پس از موضعگيري‌ شخصيتهاي مختلف بخصوص امام جمعه موقت و دادستان تهران در روز 10 دي ماه سال جاري، همچنين مواضع صريح و بي‌پرده حجه‌الاسلام مهدي طائب در خصوص فتنه‌گران. قابل پيش بيني بود كه سران فتنه كه پيش از اين هر اتفاقي  را فرصتي براي عرض اندام و خود نمائي  مي‌دانست، به سرعت وارد ميدان شده و مواضع تندي بگيرند. موضع‌گيريها با  پخش  مصاحبه زهرا رهنورد(زهره كاظمي) آغاز و  سپس كروبي براي عقب نماندن از قافله و البته با هماهنگي قبلي وارد ميدان شد. رهنورد در مصاحبه خود با رسانه‌اي به نام "رسا" -كه معلوم نيست با كدام درآمد راه‌اندازي و اداره مي‌شود- به چند نكته اشاره كرده است كه مهمترين و قابل تأمل‌ترين آنها ادعاي او مبني بر زنده بودن زيرزميني فتنه است. وي مي‌گويد خود را آماده زندان و چوبه دار مي‌بيند، تلاش دارد دين فروشيها  جريان مرده سبز را  با گره زدن به  انقلاب بزرگ حضرت امام(ره) يكسان جلوه دهد؟!. در ادعائي عجيب انقلابي كه حضرت امام خميني(ره) از سال 42 سنگ بناي آن را بنا نموده و بسياري از علماي بزرگ پيش از ايشان، زمينه‌چيني‌هاي لازم براي ظهور و بروز آن را انجام داده بودند را انقلابي مي‌داند كه «پيروزي زود رس» داشته و زير ساختهاي آن آماده نبوده است.كروبي نيز مثل هميشه تلاش مي‌كند محور حرفهايش را امام(ره) قرار داده و دوباره همه اتهامات واهي را كه بارها از او شنيده‌ايم به نظام اسلامي ايران نسبت دهد. او نيز خود را آماده مردن دانسته و مي‌گويي «بيدي نيست كه با اين بادها بلرزد!». اما «سر فتنه» هنوز تا نگارش اين مطلب سكوت اختيار كرده است. در يك نگاه كلي مي‌توان نسبت به مواضع اتخاذ شده موارد ذيل را بيان كرد.

1-    رهنورد و كروبي با سخن راندن از امام(ره)  تلاش مي‌كنند اقدامات و مواضع خود را به نحوي تطهير نمانيد.

2-    رهنورد و كروبي به نمايندگي از جريان فتنه، با بي‌مهري گذشته انقلاب را زير سؤال برده و معلوم نيست اگر بدر اين گذشته اشكالاتي  بوده است؛ چرا با افتخار دائماً تلاش مي‌كنند خود را به اين گذشته پيوند بزنند و يا اينگونه وانمود كنند كه نقشهاي مهمي در گذشته انقلاب داشته‌اند.

3-    رهنورد با كليد واژه‌‌اي  بسيار مهم، فعاليتهاي زيرزميني و غير خياباني جريان فتنه‌گر را لو داده است. طبق گفته او ، جريان فتنه از وقتي فهميده است  كه قادر نيست مطامع خود را در كف خيابان به دست آورد،  اقدامات خود را به سمت فعاليتهاي خرابكارانه و زيرزميني سوق داده است.سؤال اينجاست كه تئوري فعاليت‌هاي  زير زميني با عملياتهايي چون ترور اساتيد هسته‌اي هم نسبتي داشته است يا خير؟!

4-    مقايسه عملكرد و مواضع سران فتنه با مواضع امام(ره) نسبت به رژيمهاي استكباري بخصوص آمريكا نشان از تفاوت ماهوي عميق ادعاهاي كذب فتنه‌گران و عملكرد آنها دارد.كروبي در بيانيه اخير خود به نوعي از اينكه در آن سوي مرزها از او حمايت مي‌شود به خود و همراهانش باليده است!

5-    در آخر بايد گفت ،گردانندگان اصلي فتنه با به ميدان فرستادن رهنورد بعنوان اولين پاسخگو خواستند تا بازخورد مختصري از عكس‌العمل فضاي جامعه و مسئولين قضائي كشور به دست آورند، آنها  مي‌دانستند احتمالاً نظام مواضع تندي نسبت به رهنورد با توجه جنسيت او اتخاذ نخواهد كرد و او مي‌تواند فضاي سنگين حاكم بر جريان فتنه را پس از 9 دي سال جاري بشكند.ديگر آنكه موضع‌گيريهاي نفر پنجم انتخابات 88-پس از آراي باطله- نيز چندان ارزشي براي برخورد ندارد لذا اين دونفر  فعلاً نقش جاده صاف كن را بازي كردند تا براي موضع‌گيري فتنه‌گر اصلي داخل كشور  فضاسازي لازم را انجام دهند.



:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

حضور خاتمی در منزل یکی از متهمان حوادث پس از انتخابات که حتی حکم محکومیت وی نیز صادر شده، دهن کجی علنی وی به نظام و قانون و شرع و حتی مراجع محسوب می شود.

نهضت سبز نبوی به گزارش خبرنگار بولتن نیوز :
حضور و دلجویی محمد خاتمی در منزل بهاره هدایت یکی از دستگیرشدگان اغتشاشات پس از انتخابات و تفقد و دلجویی وی از همسرش موجب وهن به نظام و دستگاه قضایی بود، چرا که این دیدار به این معناست که خاتمی با اقدامات این دستگیرشده که حکم محکومیت آن نیز صادر شده موافق بوده و از صدور حکم محکومیت وی نیز ناراحت است که به دلجویی از خانواده فردی رفته است و این در حالیست که وی عضو و امضا کننده کمپین یک میلیون امضا برای تساوی حقوق زن و مرد است کمپینی که خلاف صریح، شرع، قانون و قرآن است.
داستان یک میلیون امضا
یک اعلامیه ایی در نشست سازمان های حقوق بشری و فعال در زمینه حقوق زنان در یکی از کشورهای اسیای دور صادر شد که در این نشست چندتن از زنان فمینست افراطی و بنیانگذار کمپین یک میلیون امضا، به طور غیر رسمی و خود خواسته از طرف ایران! در این نشست شرکت کردند که این افراد پس از این نشست اقدام به ایجاد کمپینی برای پیوستن ایران به این نشست و تایید بیانیه صادر شده کردند.
این بیانیه صادر شده در این نشست چند مشکل و تعارض بنیادی با اسلام داشت که فقط یکی از این تعارض ها حق برابری شریک جنسی زنان با مردها بود و زنان از حق داشتن چند شریک جنسی برخورد می شدند!
حال مشخص نیست آقای خاتمی که خود از تحصیلکرده های حوزه های علمیه است و به امور شرعی و فقهی واقف است چرا عملکرد و طرز تفکر فردی را تایید می کند و از خانواده وی دلجویی می کند که این عمکرد و طرز تفکرش کاملا با دین و قرآن و قانون و اسلام مخالف است.



:: بازدید از این مطلب : 188
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()